Înainte, nu înapoi.
Bine ati venit la IBLOGLEFT - înainte, nu înapoi.

Pentru un buget care este atât punct de vedere moral și economic de sunet Nu există comentarii încă

"Să nu uităm niciodată că, atunci când Bill Clinton a părăsit biroul în luna ianuarie a anului 2001, Statele Unite au avut un excedent bugetar de 236 miliarde dolari, cu excedente bugetare proiectate în măsura în care ochiul poate vedea. In acest timp, non-partizan Congressional Budget Office estimat un excedent bugetar de 10 ani de 5600 miliarde dolari, suficient pentru a șterge întregul datoria națională de la sfârșitul anului 2011. "
Citeste articolul la HuffingtonPost

Păstra "Perturbarea" de ieșire din școlile noastre Nu există comentarii încă


Dacă vă sunt în scădere pentru acest "concurs" linie, aveți nevoie de o educație mai bună. Poate o educație continuă este în ordine?

Acest lucru este totul despre transformarea investițiilor publice în profit privat. Copiii noștri vor deveni marjele și societatea noastră dezastruos.

Capitalismul ar trebui să rămână la locul ei, cu ceea ce oamenii doresc. Când vine vorba de ceea ce oamenii au nevoie, istoria ne arată că indiferent de americani atinge capitalismului, arde.
Mai multe despre democrație
Citeste articolul la HuffingtonPost

Rick Scott intenționează să reia vot de purjare efort în Florida Nu există comentarii încă


De acum înainte vom fi toate reale și numesc aceste legi ce sunt ei cu adevărat .. "Stai pe act putere alb de 2013 ..."
Citeste articolul la HuffingtonPost

Eric Cantor pare a Bucăți drept pentru sechestru de compromis Nu există comentarii încă


"... Drepturi, cum ar fi Social Security si Medicare .."

Cum ceva pe care îl plătiți pentru toată viața ta să devină o "Dreptul"?
Citeste articolul la HuffingtonPost

FERC acuza JPMorgan Chase de manipulare a pieței de energie electrică Nu există comentarii încă


Când vom spune în cele din urmă destul este de ajuns și să ia instituțiile noastre de profit publice înapoi? Fiecare sistem de proprietate publică pe care piața privată a luat de la noi sa dovedit a fi o risipă imensă de bani cu rezultate mediocre în cel mai bun.

Trebuie să luăm utilități noastre publice înapoi.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Alegerea școală: O parte din soluția la Sistemul nostru de educatie rupt Nu există comentarii încă


Mai mult profit privat de investiții publice ... Avem nevoie pentru a opri acest lucru. Ea a distrus deja utilități publice noastre militare și. Permite face copiii noștri centre de profit acum ... Există un loc special pentru oameni ca aceasta ...
Citeste articolul la HuffingtonPost

Statele Unite ale Americii Marine Corps declară oficial "Lipsa de credință spirituală", ca un semn de instabilitate Nu există comentarii încă

Aceasta este politica militară care să ateste că lipsa sau pierderea de credință este un semn de necazuri și necesită o acțiune disciplinară.

Acesta prevede "de orientare / moral Probleme busola: lipsa sau pierderea de credință" - care este clasificată cu nu știe binele de rău, lipsa de curaj și de lipsa de control de sine. Care este chiar mai sus "Abuzul de substanțe". http://rockbeyondbelief.com/wp-content/uploads/2013/07/TECOMO-5100.1.pdf (pagina 13)

Aș spune că acestea ar trebui să adauge "prea multă încredere" în această categorie. Istoria are (irefutabil) timp dovedit și de timp din nou, noi nu ar trebui să subestimeze puterile distructive ale "adevăratul credincios."
Mai mult pe militară
Citeste articolul la HuffingtonPost

Harry Reid gata pentru pirat Reforma: "E timpul pentru corectarea cursului" Nu există comentarii încă


De ce nu am cerut acest tip să fie înlocuit? El nu are curaj, el este un negociator prost, și mă simt ca și cum el nu are nici o idee cum să se ocupe de Senat în majoritate. Pirat ar fi fost luate în grijă de când a devenit evident de altă parte, nu a avut intenția de a mai spune ceva, dar nu .... În urmă cu doi ani.

Nu sunt chiar sigur că e de partea noastră.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Care ar trebui să oprească scris despre Egipt astăzi? Nu există comentarii încă


Argumentând pentru democrație prin respingerea democrației. Clasic Brooks.
Citeste articolul la HuffingtonPost

12 lucruri pe care industria tutunului nu ar plăcea să știți Nu există comentarii încă


E-țigările sunt o mană cerească pentru persoanele care doresc sa renunte la fumat cu totul, sau doresc să renunțe la multe dintre efectele nocive ale ardere și inhalarea toate prostiile pe care le pune la tigari.

Am fumat timp de 26 de ani și nu mai suflare de fum nociv, miros ca un muc de țigară, sau expune nimeni la nimic, dar vaporii de apă. E-țigările sunt mărimi mai sanatoase decat fumatul traditional, iar utilizarea lor ar trebui să fie încurajată pentru toți oamenii care sunt dependenti de nicotina și pur și simplu nu pot renunta cu totul.

Un alt lucru foarte frumos despre tigarile electronice, puteți reduce doza de nicotina in timp, pana cand poti renunta complet.

Sunt destul de sigur că treaba noastră într-o societate liberă nu este interzicerea, dar gestionarea riscurilor și rău. Tigarile electronice sunt un pas uriaș în direcția cea bună. Eu nu pledez oricine ajunge dependent de nicotina, dar acest prohibiționiste, mai sfânt decât rahat tu trebuie să se termine.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Va Imigrare de lucru de reformă pentru economia SUA? Nu există comentarii încă


Știi, eu sunt de la progresiv ca-l primeste, dar aceasta este o pastila greu de inghitit chiar acum. Cel puțin nu așa cum acest lucru este scris.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Curtea Supremă de Justiție mâinile Camera de Comerț Blockbuster pe termen Pro-Corporate Nu există comentarii încă


Republicanii nu vor vedea o altă președinție pentru zeci de ani.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Texas Avortul Bill: Parlamentarii Republican Aprobarea Dur noi restricții Nu există comentarii încă


Un pas mai aproape de a fi complet lipsită de relevanță în viitoarele alegeri ...

Cum GOP-ar putea gândi, eventual, acest tip de lucru ar putea ajuta sa este dincolo de mine.
Citeste articolul la HuffingtonPost

SUA sufera Cea mai mare Pay drop de la dosar, în calitate de lucrători Stors stricte Nu există comentarii încă


Cred că "American Exceptionalism" înseamnă toată lumea este plătit "cu excepția", oamenii care au creat bogăția, pentru a începe cu. MUURICA!
Citeste articolul la HuffingtonPost

Chain marijuana planificate de Jamen Shively; Investiții va totaliza 100 de milioane de dolari peste 3 ani Nici un comentariu încă


După ce a făcut lobby, s-au adunat, pe bloguri și ranted pentru mulți mulți ani pentru o, impozitate, piață reglementată legal de droguri ... Cred că aceasta este o idee rea.

Ar trebui să avem un sistem bine reglementat, care oferă medicamente pentru adulți, precum și educație și un program de reabilitare gratuit stigmat pentru cei care pur și simplu nu pot utiliza în mod responsabil și doresc să renunțe. Lanțul de magazine capitalismul nu este o modalitate buna de a avea o politică responsabilă de droguri.

Doar opinia mea. Cred că în cazul în care un lanț mare încorporat servicii de educație și de reabilitare în sistemul de ea lui, atunci poate aș putea fi convins. Cu toate acestea istoria a demonstrat că capitalismul ucide în cele din urmă nici un sens de responsabilitate socială atunci când vine vorba de marile corporații. Substanțe halucinogene de vânzare ar trebui să vină cu siguranta cu o anumită responsabilitate socială, alcool inclus.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Ce putem învăța de la Danemarca? Nu există comentarii încă


Mi-ar rezolva pentru noi, gândindu-am putea învăța ceva, de la oricine, perioadă. Asta ar fi un start bun!
Citeste articolul la HuffingtonPost

Lectii din lumea evaziunea fiscală: Cum Națiunilor poate negocia cu Global Capital Nu există comentarii încă


Interzicerea accesului la consumatorii noștri a fost raspunsul de 20 de ani.

Acesta este același de 1% care sunt luați câștigurile acum, care au fost de formare oamenii să creadă că protejarea standardelor de muncă, de siguranță și de mediu (în orice țară) este de fapt un lucru rău. Acceptarea noastră a marjelor de profit masive cu orice preț va fi moartea de noi.
Citeste articolul la HuffingtonPost

AT & T adaugă 0.61 dolari Fee, înfuriindu clienți Nu există comentarii încă


Ori de câte ori există o creștere a prețului sau schimbare în ceea ce privește de pe un contract, ambele părți ar trebui să aibă dreptul de a rezilia fără nici un cost. Dacă am avea o concurență mult mai reale, nu ne-ar trebui măcar să vă faceți griji cu privire la acest tip de lucru.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Primul 3D-tipărite Gun A fost arse (VIDEO) Nu există comentarii încă


Imprimare 3D este sfârșitul de muncă așa cum o știm pe această planetă. Aceasta este povestea reală, și o problemă pe care noi nici măcar nu s-au gândit la o soluție pentru a.
Citeste articolul la HuffingtonPost

Abrams Tank Împins de Congres in ciuda protestelor armatei lui Nici un comentariu încă


Este nevoie într-adevăr un geniu pentru a descoperi că puteți închide proiecte militare și migrează abilitățile și puterea de producție într-o investiție infrastructurii civile? Scurt miopie de oameni este într-adevăr înfricoșător. Sunt sigur că în cazul în care vă puteți construi tancuri, vă puteți construi sisteme de mare viteză de transport, proiecte pe termen lung, infrastructură și rețelele electrice inteligente. Ceva ...?
Citeste articolul la HuffingtonPost

Partea de sus a paginii / Aboneaza-te la noi Entries (RSS)

Bad Behavior a blocat 173 de tentative de acces din ultimele 7 zile.