Ju tani jeni duke shfletuar IBLOGLEFT arkivat weblog për nëntor, 2009.

Lajmet e fundit

Vdekja në një dyqan kafeje

glen @ 30 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Unë nuk e kuptoj atë ose, por pastaj përsëri, unë nuk rriten në një ambient të rrethuar nga "policët", që shumë minoritete të bëni. Nëse keni qenë të rrethuar nga "zbatimin e ligjit", që ka vepruar si "___________" (shkruani çdo gjë që ju pëlqen sjellja), ditë në ditë dhe jashtë, ndoshta unë do të kuptojnë. Çfarë të bëj unë di është se ligji [...]

Më shumë në faqen 2170

Harvard injoroi paralajmërimet për investime - Boston Globe

glen @ 30 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Harvard injoroi paralajmërimet për investime - The Boston Globe Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2169

Profesor këshillon pronarët e shtëpive nënujore të ecin larg nga hipotekat - latimes.com

glen @ 29 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Profesor këshillon pronarët e shtëpive nënujore të ecin larg nga hipotekat - latimes.com Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2168

Siguria Net - Vula Food Përdorimi soars, dhe Stigma zbehet - Series - NYTimes.com

glen @ 29 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Siguria Net - Vula Food Përdorimi soars, dhe Stigma zbehet - Series - NYTimes.com Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2167

Freeman: Si për t'i dhënë fund Meksikë

glen @ 27 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Freeman: Si për t'i dhënë fund Luftës vdekjeprurës Meksikës drogës Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2166

Kolumnist Op-Ed - tatimit spekullatorët - NYTimes.com

glen @ 27 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Kolumnist Op-Ed - tatimit spekullatorët - NYTimes.com Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2165

Obama nxit lobistët Off Bordeve Këshillimore Federale

glen @ 27 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Ne kemi një rrugë të gjatë, të dhimbshme për të shkuar. Kur njerëzit e kuptojnë GDP nuk mund të mbahet në këtë nivel të fryra, ne do të kemi për të ndërtuar një ekonomi të vërtetë përsëri, dhe kjo vjen vetëm nga njerëz të arsimuar. Që do të marrë një duzinë vjet ose more.More për Barack ObamaRead Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2164

Obama nxit lobistët Off Bordeve Këshillimore Federale

glen @ 27 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Kjo është të ndryshojë unë mund të besojmë in.Read Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2163

Regjistrimet Federal falimentimit rritur me 34.5%

glen @ 26 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Regjistrimet Federal falimentimit janë ngritur nga 34.5% Postuar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2162

Insurance Industria Antitrust Lufta Kryesuar në konferencën Komitetin

glen @ 24 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Heqja e këtij përjashtimi (që është e ndarë vetëm nga baseball) do të shkojë një rrugë të gjatë në drejtim të uljes së primeve, nëse ne kemi hequr të gjitha rregullat e shtetit dhe i bëri ata të gjithë të përmbahen nga dakorduar regulations.Read federale Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2161

Don McNay: Washington: shkyçet plotësisht nga Main Street

glen @ 24 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Don McNay: Washington: krejtësisht i shkëputur nga Main Street Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2160

Pengu nënujore: 1 në 4 Huamarrësit amerikane kanë kapital negativ në shtëpitë e tyre

glen @ 24 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Pengu nënujore: 1 në 4 Huamarrësit amerikane kanë kapital negativ në shtëpitë e tyre Postuar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2159

Obama Afganistan Vendim: 34.000 më shumë trupa dhe një strategji dalëse, thonë njoftimet

glen @ 24 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Obama Afganistan Vendim: 34.000 më shumë trupa dhe një strategji dalëse, raporte thonë Postuar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2158

Mbështetje për legalizimin e marihuanës duke fituar terren me shpejtësi - washingtonpost.com

glen @ 23 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Mbështetje për legalizimin e marihuanës duke fituar terren me shpejtësi - washingtonpost.com Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2157

Kolumnist Op-Ed - Phantom Menace - NYTimes.com

glen @ 23 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Kolumnist Op-Ed - Phantom Menace - NYTimes.com Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2156

Lieberman: "Unë nuk mendoj se dikush mendon se kjo Bill do të kalojë '

glen @ 22 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Po, pas më shumë amerikanë të prekur realitetin dhe ajo dhemb aq e keqe që ata kërkojnë ndryshim të vërtetë. Arsyeja e vetme që ne nuk kemi reforma reale tani është për shkak se nuk mjafton amerikanët kanë vuajtur nën sistemin e korporatave të kontrolluar që kemi. Unë avokat ulur jashtë pak zgjedhjet e ardhshme dhe duke i lejuar të këqijat që të shkaktojnë edhe më shumë shkatërrim [...]

Më shumë në faqen 2155

Vulosur me një puthje: Dems bashkohen për të rrahur GOP pirat

glen @ 21 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Projekt-ligji në fakt merr të fortë si debati shkon përpara. Çuditshme. Një hap i vogël për man..Read Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2154

316.000 Bongs, i maskuar si Krishtlindjeve Ornaments, kapur nga agjentët doganor në LA

glen @ 21 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Pretty trishtuar kur ne nuk mund të prodhojë edhe vet bongs tona më Ju duhet të blej një dorë të mirë në lulëzim të prodhuara lokale bong anyway.Read Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2153

Chris Matthews kritikon Obamën përdorur "dithering" Vërejtje Cheney-së (video)

glen @ 21 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Mathews përfaqëson atë që është vrarë këtë vend. Kryesor i sëmurë moderuar me vetëm mjaftueshme injorancë vjetër e shkollës për të përpiqen dhe të mbytur reformat progresive këtë vend aq dëshpërimisht needs.Read Neni në HuffingtonPost

Më shumë në faqen 2152

Russell Simmons: True Patriots Jo janë të heshtur. Ata Speak Out.

glen @ 21 nëntor 2009 # No Comment Megjithatë,

Russell Simmons: True Patriots Jo janë të heshtur. Ata Speak Out. Dërguar përdorur ShareThis

Më shumë në faqen 2151

Bad Behavior ka bllokuar 95 përpjekjet akses ne 7 ditet e fundit.