Forward, Jo Back.
IBLOGLEFT »Posts për tag 'CNBC'

Trish Regan nuk arrin si gazetar Nuk ka komente ende

Trish Regan nuk arrin si gazetar

Kultivuesit Pot lulëzojnë në pjesën veriore të Kalifornisë
Kulture Cash tani llogaritë për dy të tretat e ekonomisë Mendocino County

Në shikim të parë, ai dukej si ne të mund të merrni një shembull kohë kryeministër i dështuar luftës drogës.

Për fat të keq, ky program në CNBC provuar të jetë vetëm një tjetër përpjekje e dështuar për të bindur njerëzit se ne duhet të shpenzojnë miliarda më shumë në këtë politikë të tmerrshme.

Ndërsa ka pasur më shumë se 30 minuta të përkushtuar për të carit të drogës dhe morons që varen nga kjo luftë për punësim, Trish nuk arrin të edhe përpjekje për të folur me këdo që do të konsiderohej një ekspert në anën dekriminalizimin e argumentit. Në vend të kësaj, ajo flet për të kultivuesve. Kultivuesve që ofrojnë një mall si çdo tjetër, juridikisht sipas ligjeve medicinale Kalifornisë kanabis.

Si një çështje të vërtetë, shumë nga pikat që janë bërë nga ana e përkrahësve të luftës të drogës nuk janë hedhur poshtë edhe. Ajo dështoi plotësisht të përmendet që çdo problem që California ka me kanabis rrjedh kryesisht nga fakti se ajo është e paligjshme për përdorim personal të të rriturve. Ajo do të marrë vetëm një person për të kërcejnë dhe të them "Hej, në qoftë se ne e rregulluar dhe kontrolluar këtë si një shoqëri, këto probleme mund të reduktohet në pothuajse asgjë." Koha pas here argumenti për të shpenzuar më shumë para mund të ishte qëlluar nga thjesht duke shpjeguar rregullore, taksimin dhe paaftësinë tonë për të trajtuar varësia e drogës dhe abuzimin si një çështje mjekësore, jo një një kriminel.

Trish, në qoftë se ju do të donte të shpengojë veten si gazetar të vërtetë, unë do të takohet me ju çdo ditë të javës të ketë diskutim që ju padyshim do të thotë që të qëndrojnë larg nga. Ju duhet, për të gjitha qëllimet dhe qëllimi, bënë njerëzit më injorantë duke shikuar tregojnë tuaj. Urime, mision realizohet.

Nuk shqetësohet pse, ne jemi mësuar me të deri tani. Nuk është ky realitet tjetër që amerikanët të donte për të jetuar në, dhe ju ofrojnë një batanije bukur komod e emocion për t'i bërë ata të ndjehen të përmbajtje. Theksi në "Feel".

Fillimi i faqes / Regjistrohu për Entries reja (RSS)

Bad Sjelljes ka bllokuar 162 përpjekjet akses ne 7 ditet e fundit.