Lajmet e fundit

Fannie & Freddie; Një tjetër Rregullorja Dështimi

glen @ 8 shtator 2008 # No Comment Megjithatë,

Një Bailout; Costliest në histori. Po, edhe më të kushtueshme se sa shpëtimin Kursimeve dhe Kredisë që i kushtoi taksapaguesve amerikanë në lidhje me $ 124.600.000.000 kur të gjithë është thënë dhe bërë. Kjo shpëtimin, nga rruga, të çojë në disa nga deficitet më të mëdha buxhetore ndonjëherë. Ne mund të shtoni këtë shpëtimin në listë. Airlines, gjigandët financiarë, dhe [...]

Më shumë në faqen 186

Bad Behavior ka bllokuar 299 përpjekjet akses ne 7 ditet e fundit.