Ударни вести

Iblogleft Огласи преведување

Глен @ 28 Ноември 2010 # Нема Коментари Сепак,

Сега можете да се преведе од 100 јазици. Ако има некој јазик не се наведени на страничната лента што би сакале вклучени, дозволете ми да знам, и јас ќе додадете на целата листа на дното на почетната страница.

Повеќе на страница 2962

Шлаканица.

Глен @ 30 АВГУСТ 2008 # Нема Коментари Сепак,

Ирак потпиша договор за развој на поле јужниот дел на нафта со Кина. Буш е таков идиот.

Повеќе на страница 184

Лошо однесување го блокираше пристапот 101 обиди во последните 7 дена.